✔️Розпочато реалізацію регіонального інформаційно-просвітницького проєкту «Вивчаємо історію розвитку української державності та державотворення»

✔️Розпочато реалізацію регіонального інформаційно-просвітницького проєкту «Вивчаємо історію розвитку української державності та державотворення». У його рамках локальними тренерами будуть проведені заняття та просвітницькі заходи з історії України.

✔️Відбулась ІV Всеукраїнська студентська науково-практична конференція «Виклики та можливості здобувачів освіти в умовах воєнних реалій» за участі міжнародних студентів.

✔️Проведено Дні відкритих дверей у закладах фахової передвищої та вищої освіти області.

✔️З ініціативи Ради церков Чернівецької області організовано «Молитовний сніданок».
Духовенство різних релігійних конфесій молилось за перемогу України, мир та спокій у нашій державі, за наших воїнів, медиків, які рятують життя захисників та цивільних громадян, родини українських захисників, волонтерів.

✔️Буковинці долучилися до створення Міжнародного вишитого рушника єднання "Цвіт вишиванки". У Чернівецькому обласному музеї народної архітектури та побуту відбулася урочиста церемонія передачі рушника єднання від представників Київщини до Чернівецької області.

✔️У музеї під відкритим небом проведено нічну театралізовану екскурсію «Стежками старого села». У муздрамтеатр ім. О.Кобилянської представлено прем’єру вистави "Казки на поді", а в театрі ляльок – прем’єру «Марко з Котигорошівки».

✔️Проведено Чемпіонати області з художньої гімнастики, велосипедного спорту BMX, багатоденна гонка.

✔️Відбулися фінальні обласні змагання серед допризовної молоді.

Джерело