ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОГО ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ РАЙОННОГО ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ

Сьогодні відбулося засідання районного організаційного комітету з питань підготовки та проведення в Калуському районі ІІ (районного) етапу обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» серед закладів загальної середньої освіти району.

Під час засідання члени організаційного комітету розглянули питання щодо забезпечення організації та належних умов проведення районного етапу обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна». Йшлося на засіданні також про об’єктивне оцінювання логотипів та композицій, які представлятимуть команди та забезпечення безпеки під час проведення районного етапу конкурсу.

Нагадаємо, обласний конкурс «Серцем єдиним, ми – Україна» започаткований за ініціативи голови Івано-Франківської військової адміністрації Світлани Онищук з метою посилення національно-патріотичного виховання, сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню учнівської молоді, виявлення, підтримки талановитих дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті, сприяння психологічному розвантаженню учнів.

Районний етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» відбудеться 24 квітня у Мультикультурному центрі в Калуші. Творчі проєкти продемонструють 13 шкільних команд, які стали переможцями у І етапі на рівні громад. Дві команди, які переможуть на районному етапі виступлять на великому гала-концерті у травні.

Джерело