Благодійний фонд «Sunflower of Peace» передав прикордонникам аптечки та турнікети

207 аптечок та 1000 турнікетів САТ G7 надійшли до прикордонників 1 загону від Благодійного фонду Sunflower of Peace («Соняшник Миру Україна»).

«Як завжди, якість на вищому рівні», – зазначає старший офіцер – лікар-терапевт приймально-сортувального відділення 1 прикордонного загону Олександр Кучера.

Аптечки розроблені відповідно до вимог Тактичної Медичної Допомоги на Полі (TCCC). За словами медика, вони забезпечують найвищий рівень безпеки та ефективності за стандартами НАТО. Кожна укомплектована високоякісним турнікетом CAT Generation 7, що використовується для надійного зупинення кровотеч при пораненнях на полі бою. В такій аптечці є: декомпресійна голка; бинт марлевий стерильний; повітропровід назофарингеальний; перманентний чорний маркер; тактичні ножиці; армований скотч; рукавички нітрилові; компресійний бандаж; гемостатичний бинт; оклюзійна пов’язка; протиопікова серветка; накладка на очі захисна; покривало рятувальне (термоковдра); картка постраждалого встановленого зразка.

Джгути-турнікети САТ G7 попередньо надходили до загону. Це еталон серед турнікетів у світі. Їхня якість протестована в бойових умовах. Наразі вони допомагають бойовим медикам та українським військовим зупиняти кровотечі на передовій.

Благодійний фонд Sunflower of Peace з початку повномасштабного вторгнення допомагає прикордонникам 1 загону. Ця співпраця рятує життя та щодня наближає нас до Перемоги.

Джерело