❗️У росії затримали заступника міністра оборони. Він керував “відбудовою” Маріуполя

❗️У росії затримали заступника міністра оборони. Він керував "відбудовою" Маріуполя

❗️У росії затримали заступника міністра оборони. Він керував "відбудовою" Маріуполя

Заступника міністра оборони Тимура Іванова затримали за обвинуваченням в отриманні хабаря в особливо великому розмірі. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

☝️Іванов відповідав за "відбудову" Маріуполя. Кримінальна справа проти замміністра пов'язана з проведенням підрядних та субпідрядних робіт для потреб міноборони рф. Зокрема, саме з ним пов'язана підрядна організація "Олімпсітістрой", яка займається будівництвом в окупованому Маріуполі. Саме вона будувала ЖК "Нєвський". А зараз "будує" медичний центр.

😡Команда російського опозиціонера Навального опублікувала розслідування про сім'ю Іванова. В ньому йшлося, що Іванов та його дружина Світлана витратили понад мільйон євро на відпочинок, оренду вілл та яхт, коштовності та одяг. Рахунки оплачувала саме фірма, яка й займається "відбудовою" Маріуполя.

🤨Окупанти перетворили Маріуполь на місце відмивання коштів та наживи. І замміністр – це лише частина цієї системи розграбування окупованого міста. З його арештом нічого незміниться, бо це традиції російської системи.

Джерело