🪖Буковина продовжує підтримувати своїх захисників! 💪Лише за перший квартал 2024 року з обласного бюджету…

🪖Буковина продовжує підтримувати своїх захисників!

💪Лише за перший квартал 2024 року з обласного бюджету...

🪖Буковина продовжує підтримувати своїх захисників!

💪Лише за перший квартал 2024 року з обласного бюджету та бюджетів місцевих громад на допомогу ЗСУ спрямовано 73 млн грн, з яких майже половина суми — саме з обласного бюджету.

☝️Кошти надавали як у вигляді прямої фінансової підтримки безпосередньо військовим частинам, так і шляхом придбання необхідних товарів за їх зверненнями: це були дрони, РЕБи, квадроцикли, генератори, радіостанції, паливно-мастильні матеріали та багато іншого.

💰Крім того, 2,9 млн грн. матеріальної допомоги виділили військовослужбовцям, які були поранені під час виконання завдань на полі бою, та сім’ям загиблих героїв.

🏥Водночас на створення умов для лікування, відновлення та реабілітації військових на базі Чернівецького обласного госпіталю ветеранів війни окремо передбачено 33,1 млн грн: 30 млн з обласного бюджету, 3,1 млн — внесок від територіальних громад.
Також завершується створення простору для реабілітації в Чернівецькому обласному медичному діагностично-реабілітаційному центрі, кошти на облаштування якого виділили з обласного бюджету у 2023 році.

Дякую захисникам і захисницям за віддану службу українському народу! Дякую усім буковинцям за щоденну підтримку ЗСУ!

💙💛Разом переможемо!

Джерело