Пам’ятаємо кожного…

Пам’ятаємо кожного…

Сьогодні у селі Підбережжя Долинської територіальної громади освятили пам’ятники полеглим у російсько-українській війні Героям: Володимиру Савчину, Володимиру Мамаєву, Володимиру Головатому.

Пам’ять загиблих воїнів вшанували заступник голови Калуської райдержадміністрації Ярослава Гасяк, міський голова Іван Дирів, рідні та близькі полеглих захисників, побратими, мешканці села, молодь.

У сільському храмі відбулося поминальне Богослужіння за загиблими Воїнами-Героями, а на сільському кладовищі місцевий священнослужитель освятив могили та пам’ятники Героям, щоб вони знайшли вічний спокій на небесах.

Воїни віддали життя за Україну та щасливе майбутнє українців.

Савчин Володимр Дмитрович народився 18 липня 1989 року у селі Підбережжя. Громадський діяч, брав активну участь у Революції гідності. З початком повномасштабної війни приєднався до полку Азов, солдат, оператор мінометної групи. Загинув 1 травня 2022 року під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Мамаєв Володимир Володимирович, народився 22 листопада 1976 року в м. Херсон. З початком повномасштабної війни перебував на передовій, молодший сержант, командир міномету мінометного взводу у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ. Загинув 13 квітня 2022 року у Донецькій області.

Головатий Володимир Васильович народився 23 травня 1993 року у селі Підбережжя. Службу у ЗСУ розпочав у березні 2013 року у Феодосійському батальйоніморсько́ї піхоти, закінчив Національну академію сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.З початком повномасштабної війни перебував на передовій, старший лейтенант, командир мінометної батареї в складі 81-ї окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗСУ. Загинув 13 квітня 2022 року у Донецькій області.

Вічна слава та пам'ять полеглим Героям, будемо пам’ятати, шанувати та молитись за них. Нехай Господь дарує Царство Небесне загиблим, а родини нехай ніколи не залишає милість Божа, наша пам’ять та підтримка.

Пам’ятаємо кожного…

Пам’ятаємо кожного…

Пам’ятаємо кожного…

Пам’ятаємо кожного…

Пам’ятаємо кожного…

Джерело