У червні може початися шлях до справедливого миру

«Наша незмінна вдячність – воїнам, усім Силам оборони та безпеки України, кожному й кожній на фронті, на бойових постах, на бойових завданнях. Харківщина, донецькі напрямки, усі південні напрямки. Я дякую кожному солдату й командиру, які роблять усе, щоб знищувати окупантів – це потрібно якнайбільше.

За результатами тижня на особливу вдячність заслуговують воїни 57-ї окремої та 58-ї окремої мотопіхотних бригад, а також воїни 35-ї окремої бригади морської піхоти.

Відзначу також і наших воїнів-прикордонників – і тих, хто разом з усіма зараз б’ється на передовій, і тих, хто захищає наші прикордонні громади, знищує російські ДРГ. Особлива вдячність усім воїнам спецпідрозділу ДОЗОР Державної прикордонної служби України. Також – воїнам бригади «Помста», і дякую за особливі результати штаб-сержанту Олександру Метейку, старшим сержантам Сергію Нестеренку і Святославу Ігнатюку. Бригада «Сталевий кордон» – головний сержант Іван Коваль, сержант Віталій Микитенко, старший солдат Євген Колеснік. Молодці! Чернігівський та Волинський прикордонні загони – старші солдати Михайло Данилюк та Михайло Миндюк, сержанти Юрій Ромашин та Михайло Середа, а також старший сержант Роман Новик. Сумський прикордонний загін – особливо відзначилися солдат Андрій Круть та штаб-сержант Юрій Попков. Дякую й усім воїнам нашого Харківського загону, а особливо – старшим солдатам Денису Шевченку та Володимиру Шевцову, майору Андрію Кучинському. Пишаюся вами всіма, воїни!

Дякую кожному й кожній, хто з Україною, хто в Україні й для кого Україна – єдиний на цій землі дім».

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 795-го дня війни.

Джерело