😢Драматичний театр Маріуполя – все, що залишилося від його фасаду. 💔Театр став символом воєнного злочину росіян проти мирних у всьому світі

😢Драматичний театр Маріуполя -  все, що залишилося від його фасаду. 

💔Театр став символом воєнного злочину росіян проти мирних у всьому світі

😢Драматичний театр Маріуполя – все, що залишилося від його фасаду.

💔Театр став символом воєнного злочину росіян проти мирних у всьому світі. 16 березня 2022 року вони скинули на будівлю театру, де ховалися сотні маріупольських родин, дві авіабомби. російських військових не зупинив напис перед ним великими літерами «ДЕТИ».

😡Після окупації міста вони приступили до ліквідації слідів свого злочину, а згодом й до демонтажу будівлі. Скульптури на фасаді, які дивом вціліли після бомбардування росіянами драмтеатру, нещодавно були остаточно втрачені внаслідок жахливої недбалості окупантів.

Маріупольський драмтеатр та скульптурна група під крівлею мали статус пам’ятника архітектури. Але окупанти свідомо нищать все, що нагадує про український Маріуполь.

☝️Нагадаємо, що окупанти обіцяють наступного року закінчити роботи зі створення нового театру на цьому місці та показувати тут вистави. Це танці на кістках вбитих маріупольців та намагання стерти з історії Маріуполя свої злочини.

Джерело