Пам’яті Петра Цюпи…

Пам’яті Петра Цюпи...

На 76-му році життя помер відомий громадський діяч Калущини Цюпа Петро Іванович.

У засвіти відійшла хороша і чуйна людина, люблячий батько та чоловік, фахівець своєї справи, відповідальний та справедливий керівник.

Смерть Петра Цюпи – непоправна втрата для громадськості Калуського району, адже все своє життя він присвятив служінню людям. Тривалий час працював на керівних посадах Калуської районної ради та райдержадміністрації. Також працював начальником управління Пенсійного фонду України в м.Калуші.

Обирався депутатом міської та районної рад.

Петро Цюпа стояв біля витоків національно відродження України наприкінці 80-х – початку 90-х років на Калущині. Завжди був на передових рубежах суспільно-політичного життя Калуша та Калуського району. З 1989 року брав активну участь у громадському та політичному житті краю як член Народного Руху України.

Це була людина, котра до останньої хвилини вболівала за долю рідного народу, була взірцем непереборної сили національного духу, патріотизму, мужності та відваги.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, сумуємо разом з усіма, хто знав, любив Петра Івановича. Нехай пам’ять про чуйну та справедливу людину назавжди залишиться у серцях мешканців нашого краю.

Парастас відбудеться 30 квітня о 17.00. Чин похорону розпочнеться у cереду, 1 травня, о 14.00 (церква Архистратига Михаїла (м. Калуш, майдан Шептицького, 9).

Вічна пам’ть Петрові Цюпі!..

Джерело