✨Сьогодні професійне свято відзначають українські прикордонники. Це день, коли вся Україна вшановує відважних і самовідданих людей

✨Сьогодні  професійне свято відзначають українські прикордонники. Це день, коли вся Україна вшановує відважних і самовідданих людей
✨Сьогодні  професійне свято відзначають українські прикордонники. Це день, коли вся Україна вшановує відважних і самовідданих людей

Сьогодні професійне свято відзначають українські прикордонники. Це день, коли вся Україна вшановує відважних і самовідданих людей, які стоять на варті нашої держави, захищаючи її суверенітет та недоторканність.

🙏Ми вшановуємо пам'ять загиблих воїнів, які віддали своє життя, захищаючи нашу рідну землю від ворожої навали. Їхній героїзм та самопожертва назавжди залишаться в наших серцях як приклад справжньої любові до Батьківщини. Та щиро дякуємо тим, хто мужньо відстоює державні рубежі.

💪Прикордонники Буковини – це справжня гордість нашого краю та всієї України. Ви – ті, хто першими зустрічає виклики та загрози, хто своєю мужністю та професіоналізмом гарантує безпеку наших громадян. Ваші досягнення та перемоги є яскравим свідченням вашої відданості обов'язку та любові до Батьківщини.

🪖Сьогодні прикордонники Чернівецького загону пліч-о-пліч з іншими Силами оборони України героїчно протистоять російським загарбникам на Сході та Півдні нашої держави, охороняють західний рубіж, протидіють контрабанді та незаконному перетину кордону.
Ваша сила духу, відданість військовій присязі та українському народу є прикладом для кожного з нас

🤝Щира подяка кожному за службу, мужнє серце та непохитну волю.
Бажаю вам, наші захисники кордонів, міцного здоров'я, невичерпної енергії та сил для виконання своєї місії. Нехай ваші рідні завжди зустрічають вас із радістю та гордістю, а в серці панує віра в нашу перемогу.

💙💛Слава прикордонникам Буковини! Слава Україні!

Джерело