Прикордонники підвищували знання з креативного копірайтингу та вчилися створювати якісний контент

Протягом двох днів комунікаційники Південного регіонального управління та моряки Регіонального управління Морської охорони Держприкордонслужби підвищували професійні навички роботи з соціальними мережами та створення візуального контенту, покращували міжвідомчу співпрацю та координацію.

Днями в місті Одеса відбувся тренінг за темою «Креативний копірайтинг» та практичний семінар «Створення та проведення інформаційних кампаній». Заходи організувало регіональне представництво Консультативної місії ЄС (КМЄС). На навчання були запрошені офіцери та працівники комунікаційних підрозділів ДПСУ, НПУ, СБУ, ДБР, ДМСУ, НАБУ та прокуратури.

До участі в першому дні тренінгу був запрошений спікер Артем Шевчук – тренер WebPromoExperts, який поділився своїми власними «фішками» ведення сторінок в соціальних мережах та написанням успішних прес-релізів. Другий день пройшов під керівництвом Євгенії Короткої – експертки зі стратегічних комунікацій, яка розповіла про власні лайфхаки у створенні контенту та інформаційних кампаній.

Під час офлайн-заняття учасники тренінгу працювали у міжвідомчих командах, де мали змогу поспілкуватися на дотичні один одному теми та створити власну рекламну кампанію.

Прикордонники завжди є активними учасниками заходів, які організовує КМЄС.

Другий день тренінгу припав на 30 квітня – День прикордонника, з цієї нагоди організатори та учасники заходу привітали охоронців держрубежу з професійним святом! Дякуємо!

Джерело