“Спектри” – новий інформаційний проєкт про повернення військових до цивільного життя.

“Спектри” – новий інформаційний проєкт про повернення військових до цивільного життя.

Його мета — надати ветеранам платформу для обміну досвідом та ідеями, що допоможуть їм у реінтеграції до цивільного життя, а також створити місток між ветеранами й суспільством через серію глибоких інтерв'ю, освітній контент, майстер-класи та інтерактивні сесії.

Кожна з програм матиме свою тему й спікера. Гості з ведучими обговорюватимуть права, можливості, психологічну підтримку, реадаптацію, болі та прагнення ветеранів.

Ведуча проєкту “Спектри” — Катерина Супрун, журналістка Мілітарного. Першим гостем передачі став ветеран, засновник ветеранського видавництва та співведучий наступних програм проєкту “Спектри” — Марко Мельник.

Цикл програм запустив Український ветеранський фонд разом з Мілітарним.

Дивіться програму щовівторка о 18:00 на ютуб-каналі Мілітарного. Перший випуск доступний за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=3RiFH82PdEQ

“Спектри” - новий інформаційний проєкт про повернення військових до цивільного життя.
Прем'єра! Проєкт СПЕКТРИ: Бути ветераном. Марко Мельник та Катерина Супрун – YouTube
Мілітарний спільно з Українським ветеранським фондом запускає проєкт "Спектри", який присвячений українським ветеранам. Спектри – це розмови з ветеранами про ветеранів, про досвід, потреби, реінтеграцію, родини, юридичні та етичні проблеми, Про все що…

Джерело