❗️Обіцяної халяви не буде: У Маріуполі повернули платний проїзд у міському транспорті

❗️Обіцяної халяви не буде: У Маріуполі повернули платний проїзд у міському транспорті

❗️Обіцяної халяви не буде: У Маріуполі повернули платний проїзд у міському транспорті

☝️З сьогоднішнього дня, 4 травня, проїзд у муніципальному транспорті встановленими міськими маршрутами здійснюватиметься згідно з прийнятими тарифами, встановленими так званою «днр». Вартість проїзда в автобусі складе 30 рублів, у тролейбусі та трамваї – 10 рублів.

😡Маріупольці цим незадоволені, бо колабораційна влада обіцяла інше. У тому числі, якщо повернуть платний проїзд, то повідомити про це завчасно – мінімум за місяць. Але людей поставили перед фактом.

🤬Паралельно із цим місцеві жителі критикують якість транспортних перевезень у місті. Водіям ніхто не піднімає зарплати, в салонах не підтримується чистота, а графік майже не дотримується. Віддаленні райони залишаються логістичними глухими кутами.

«Тотальна некомпетентність і бардак! І так у всіх сферах життєдіяльності міста»

«Чому з 4 числа, а не 10! Тому що всі, хто приймав це рішення думали про те, щоб зірвати куш, який буде саме у святкові та поминальні дні?!»

«Оптимально було б зробити проїзд безкоштовним тільки для маріупольців за спец.проїзним, що видається за паспортом, можливо з обмеженням кількості безкоштовних поїздок… Але для цього треба попрацювати адміністрації міста та мартрансу…. А вони тільки фоточки робити вміють і диктанти нікому не потрібні писати»

👆Пишуть обурені маріупольці. Окупанти так і не змогли підняти рівень перевезень до тієї якості, яка була в українському Маріуполі до повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, що під час блокади російські окупанти пошкодили більшість міських автобусів, які могли бути задіяні для евакуації мирного населення.

Джерело