Прикордонники отримали від іноземних благодійників техніку для фронту

Благодійні організації «Shield of Freedom» та «Ukrainian House» передали бійцям Донецького прикордонного загону додаткові технічні засоби для виконання бойових завдань.

Переважно це системи для захисту від розвідувальних та ударних безпілотних авіаційних комплексів противника. Так, наші воїни отримали справжні антидронові щити, що генерують бар’єрний «купол» для ворожих камікадзе.

Підрозділам БПЛА прикордонного загону передали удосконалені антени для покращення сигналу коптерів-бомберів з супутниками та допомоги у наведенні дронів на ціль.

Також до загону надійшли автоматичні турелі, котрі здатні за допомогою дистанційного керування вести вогонь по противнику, тим самим зберігаючи життя нашим захисникам. Крім вищезазначеного, благодійники надали рюкзаки для дронів, спецодяг, грілки, акумулятори-кейси та шоломи.

Отримана техніка уже надійшла до бойових підрозділів Донецького прикордонного загону та активно застосовується під час виконання завдань. Прикордонники щиро вдячні «Shield of Freedom» і «Ukrainian House» за допомогу та продуктивну співпрацю. Об'єднані однією метою – разом до Перемоги!

Джерело