🇺🇦Маріупольці, долучайтеся до програми підтримки “Зроблено в Україні”!

🇺🇦Маріупольці, долучайтеся до програми підтримки "Зроблено в Україні"!

🇺🇦Маріупольці, долучайтеся до програми підтримки "Зроблено в Україні"!

☝️Маріупольський центр підтримки та розвитку МСБ закликає приєднатися до програми "Зроблено в Україні". І так
підтримати вітчизняне виробництво.

Виробники, які маркують свій товар наліпками програми, не лише демонструють свою підтримку українським виробникам, але й стають частиною важливого руху, який спрямований на зміцнення національної економіки та підтримку українських підприємств. Тож долучайтеся до цього процесу та посилюємо українське виробництво.

🛍Споживачі, обирайте товари українського виробництва. Українські товари – це не лише якість і надійність, це також підтримка національного виробника та збільшення економічного потенціалу нашої країни. Ваш вибір має велике значення для майбутнього України.

❗️Організатори програми прагнуть, щоб українське стало товаром першого вибору. Кожен українець може змінити свої споживчі звички і звертати увагу на те, де вироблений продукт, надаючи перевагу українському. Кожен хоче, щоб наша країна розвивалася та процвітала, а це можливо лише за умови підтримки власного виробництва.

😊Мета програми "Зроблено в Україні" – збільшити частку переробки у ВВП країни. Для цього держава вже запровадила низку програм підтримки, і тепер на нас полягає вибір – куди направити свої гроші.

Кожна витрачена гривня може працювати ефективніше, адже коли купуємо українське, до 40% від вартості товару повертається до держави. Це дає більше можливостей для підтримки наших міст, наших людей і тих, хто захищає нас.

Давайте разом зробимо економіку України міцнішою! Переходьте за посиланням та дізнавайтесь більше про програму – https://madeinukraine.gov.ua/#how-work

Джерело