⚡️Маріупольці у Рівному! Долучайтеся до нової хвилі діалогових зустрічей та воркшопів «Я – Маріуполь: маю жити»

⚡️Маріупольці у Рівному! Долучайтеся до нової хвилі діалогових зустрічей та воркшопів «Я - Маріуполь:  маю жити»

⚡️Маріупольці у Рівному! Долучайтеся до нової хвилі діалогових зустрічей та воркшопів «Я – Маріуполь: маю жити». На них поговоримо про План швидких дій після деокупації – «Fast Recovery Plan».

Зустріч відбудеться вже цієї п’ятниці (10 травня) о 12:00. На ній більш детальніше дізнаєтеся про один з основних етапів Плану відродження міста «Mariupol Reborn» та разом визначимо пріоритети, які треба враховувати одразу після деокупації.

‼️Увага! Обов’язкова РЕЄСТРАЦІЯ на захід через обмежену кількість місць. Учасникам надішлють інформацію про деталі. Орієнтовна тривалість – 4 години.

☝️Перші обговорення з цієї серії вже пройшли у Києві та Львові. Такі зустрічі пройдуть в усіх містах, де є центри «ЯМаріуполь».

🇺🇦Долучайтеся до розробки Плану з відродження Маріуполя, аби не втрачати час на його відбудову після повернення під український прапор! Працюємо зараз задля гідного майбутнього Маріуполя!

⚓️Попередньо ознайомитися з основними положеннями Fast Recovery Plan та звітами попередніх обговорень можна на сайті проєкту Mariupol Reborn.

Проєкт Mariupol Reborn реалізує Маріупольська міськрада за інвестиційної підтримки SCM Ріната Ахметова.

Джерело