Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 6 травня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 6 травня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 152 робітників та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Малу Олександрівку, Тополине, Давидів Брід, Червоне, Високе та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 58 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 9 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 66 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 272 535,7 гектарів територій, з них 241 887,4 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 171,5 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 8 жителів, з них – 1 маломобільну людину.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 800 продуктових наборів, 250 порцій гарячих обідів та 250 пасок. Також мешканцям області передали 100 гігієнічних наборів.

Працюємо далі!

Джерело