Прикордонники схиляють голови в пам’ять про Олександра Ровенчука та Тараса Решетівського

Непоправної втрати зазнала родина Донецького прикордонного загону. Під час виконання бойового завдання загинули підполковник Олександр Вікторович Ровенчук та солдат Тарас Йосипович Решетівський.

Закарпатець Олександр Ровенчук – бойовий офіцер. Пройшов Бахмут, Часів Яр, інші гарячі точки російсько-української війни. Він був справжнім Прикордонником та Офіцером, з великої літери. Його шанувало командування й обожнювали підлеглі. З усіма – хай то буде солдат чи офіцер – завжди з повагою і на «Ви». Душевний, ввічливий, постійно був разом з особовим складом, готовий за першим покликом прийти на допомогу – так про Олександра Ровенчука розповідають ті, хто з ним разом служив. Але найголовнішим у житті для нього була родина – тепер без чоловіка та батька залишилися дружина і два сини. Кажуть, що один з них, якого звати також Олександр, є точнісінькою копією свого тата.

Найкращими словами згадують побратими і львів’янина Тараса Решетівського. Життєрадісний, оптимістичний. До лав Донецького прикордонного загону він приєднався за мобілізацією. І добросовісно виконував свій обов’язок. Бо знав, заради кого воює: вдома на нього чекали кохана дружина, а також донька та син….

Прикордонники схиляють голови в пам’ять про побратимів. Слава Героям! Помстимося!

Джерело