⏺Цей допис мав бути опублікований першим зранку. Але диктатор путін вкотре нагадав нам про свій нацистський режим

⏺Цей допис мав бути опублікований першим зранку. Але диктатор путін вкотре нагадав нам про свій нацистський режим

Цей допис мав бути опублікований першим зранку. Але диктатор путін вкотре нагадав нам про свій нацистський режим, запустивши по Україні десятки ракет😔

79 років тому закінчилася Друга світова війна. Жорстока, кровопролитна, безжальна. Ледь не у кожній українській родині сьогодні є про кого згадати і запалити свічку пам’яті. Згадати ті страшні історії, про які колись маленьким онукам розповідали прадідусі. У серці назавжди закарбовані оті їхні слова тремтливим голосом: “Лише б більше ніколи не було війни. То, дітки, найстрашніше…”

Чи могли б наші прадідусі і прабабусі подумати, що оте найстрашніше буде знову відбуватися у 21 столітті?! Знову буде проливатися українська кров, гинутиме цвіт нації, маленькі діти з переляканими очима ховатимуться у підвалах від ворожих російських ракет, а українці знову будуть боротися з нацизмом та диктаторським російським режимом.

🙏 Ми схиляємо голови перед українськими героями, які віддали своє життя, здобуваючи Перемогу у Другій світовій війні та перед мужніми титанами сьогодення, які загинули, виборюючи нашу Незалежність.

Пам’ятаємо. Перемагаємо.🇺🇦

🆘 СайтFbTwInstaYouTube

Джерело