Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 7 травня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 7 травня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 152 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Потьомкине, Кочубеївку, Садок, Червоне, Цюрупи, Чайкине, Херсон, Комишани, Білозерку та Киселівку.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 55 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами у житлових будинках та соціальних об’єктах, де OSB-листами закрили 69 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 273 715,8 гектарів територій, з них 242 890,5 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 172 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 32 жителі, з них – 7 дітей. Поїздом виїхали 22 людини, автотранспортом – 10.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 500 продуктових наборів, 3000 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів та 2489 літрів питної води. Також людям передали 14 ремонтних комплектів.

Працюємо далі!

Джерело