9 травня – День Європи.

9 травня - День Європи.

Цього року Україна вдруге відзначає День Європи 9 травня – разом з усіма країнами Європейського континенту. Це знаменна подія, яка підкреслює нерозривний зв’язок нашої країни з європейською цивілізацією та цінностями.

Історично, культурно та за своїми прагненнями Україна завжди була частиною Європи. Ми поділяємо спільну історію, культуру та демократичні цінності. І саме зараз, коли наша країна бореться за свою свободу та незалежність, українці чітко демонструють свою прихильність європейським ідеалам.

Мужність, незламність та єдність українського народу стали прикладом для світу. Ми боремося не лише за свою свободу, але й за свободу та демократію в Європі. Наші захисники на передовій дають відсіч російській агресії, захищаючи не лише кордони України, але й мир та безпеку всієї Європи.

Щиро дякую всім нашим партнерам в Європі за їхню непохитну підтримку. Об’єднана Європа стала надійним тилом для України в цій складній боротьбі. Цінуємо допомогу, яку ви надаєте нашій країні, та віримо, що разом ми зможемо здолати ворога та збудувати мирне майбутнє.

З повагою.
Голова районної державної адміністрації, начальник районної військової адміністрації Володимир ЛІТВІНОВ.

Джерело