Стать демонів. Чого прагнуть ті, хто пропонує молоді «терапію» зі зміни статі?

Стать демонів. Чого прагнуть ті, хто пропонує молоді «терапію» зі зміни статі?

Чи можна зупинити божевілля перехідних «терапій»? Деконструкція людини в найінтимніших сферах її ідентичності є метою злочинної ідеології, яка значною мірою фінансується великими владними центрами, попереджає о. Роберт Скшипчак у своїй публікації.

Часом мені здається, що я живу в кошмарному, жахливому сні, з якого рано чи пізно прокинуся і відчую, що вирвався зі всепоглинаючої туги. Історики розповідають, що Візантія — другий Рим — була завойована султаном, поки безтурботні інтелектуали сперечалися про стать ангелів. Мусульманські мечі перервали ці дебати.

Титанік затонув, потопивши цвіт міщанського гламуру в глибинах океану під звуки оркестру, що виконував танцювальні хіти. Сьогодні ми сперечаємося про стать демонів, будуючи фабрики трансгендерних дітей, і це питання є більш руйнівним, ніж те, візантійське.

Деконструкція інтимності

У той час як в Італії розгораються суперечки щодо широкого використання триптореліну у флорентійській лікарні Careggi для блокування пубертатного розвитку у дітей зі заявленою гендерною дисфорією, в Англії закрили жахливий експеримент Тавістокських клінік, що спеціалізуються на фармакологічному та хірургічному лікуванні для переривання статевого розвитку неповнолітніх, а в Північній Америці подібні деструктивні методи лікування продовжують гальмувати природний розвиток тисяч нещасних дітей. Гріхи батьків спадають на їхніх синів і дочок.

Деконструкція людини в найінтимніших сферах її ідентичності є метою злочинної ідеології, яка значною мірою фінансується великими центрами влади. Психологічні, етичні та біологічні наслідки цієї сексуальної деконструкції жахливі. Кожна цивілізація, яка вступає в останню стадію свого існування, обирає свій власний спосіб самогубства. Наша — вмирає в жахливих спазмах, всупереч усій правді та доказам, знищуючи існування багатьох своїх наймолодших нащадків. Шарль Бодлер небезпідставно стверджував, що підступність диявола полягає в тому, щоб змусити нас повірити, що його не існує.

Людська сексуальність — починаючи з дитинства — є привілейованою територією війни цивілізації проти людської особистості, яка ведеться дуже потужними силами. Клініки зі зміни статі для дітей та підлітків — огидна індустрія, яка приносить величезні прибутки — є одними з місць, де покоління завтрашнього дня експериментує над людськими тілами з метою створення спотвореної ідеології, можливо, найгіршого антилюдського трюка, до якого ми вдаємось.

Багато хто народжується «не в тому тілі», стверджує ця ідеологія, ставлячи перед собою завдання повернути ув’язнене природою «автентичне Я» за допомогою фармакології, хірургії та через поширення «плинних» поведінкових, сексуальних та екзистенційних моделей. У переважній більшості випадків сумніви людей щодо власної сексуальної ідентичності долаються в період між статевим дозріванням і підлітковим віком, але ідеологія — в поєднанні з прагненням до наживи і пануванням масової уяви — не прислухається до голосу розуму.

На щастя, ще не все втрачено: найпрестижніша газета англосаксонського світу The Times пише про клініки Tavistock & Portman, які є дочірніми компаніями материнської клініки Tavistock Institute, що проводили експерименти з так званого «промивання мізків»: завдана шкода не піддається підрахунку. Ніхто не знає, скільки років ідеологічних догм, неадекватного лікування та ганебної нездатності оцінити психічне благополуччя дітей, які лікувалися в клініці Тавісток, завдали непоправної шкоди тисячам людей у Службі розвитку гендерної ідентичності (GIDS). Однієї назви цієї установи достатньо, щоб викрити збочену природу всієї операції та демонічну гендерну ідеологію, що застосовується до дітей. Людство без осердя і без ідентичності — мета цієї псевдонаукової олігархії. Організації, як-от GIDS, є секулярною структурою, що підтримується величезними коштами великих неурядових організацій та фондів мільярдерів.

На найнижчому рівні знаходиться мережа багатих pro-ЛГБТКІ+ організацій, включаючи всемогутні Stonewall і Mermaids. Одна з їхніх цілей — зашкодити дебатам, щоб не допустити їх, використовуючи при цьому мейнстрімні ЗМІ та культурні кола. Критика накладає відбиток навіть на просоціальних активістів, які борються проти несправедливості щодо наймолодших членів нашого деморалізованого суспільства, до такої міри, що вони залишаються байдужими до поведінки — іноді відвертих звірств — прихильників трансгендерної ідеології. Вони вважають – це все тому, що вони ліберали.

Вони змушують людей боятися прислухатися до іншої точки зору. Страх бути визнаним трансфобом домінує над усім. Боязкість перед обличчям зла робить нас усіх співучасниками цього злочину. Ми не хочемо бути ними, навіть якщо нам боляче писати ці рядки. Ми хотіли б використовувати мову, на яку заслуговують демони, але в багатьох ситуаціях ми не можемо. Вони дуже сильні щодо церковних людей і тих, хто використовує керигму в проповіді (заклик вірити в Євангеліє і жити згідно з ним, ред.), вони застосовують цілий спектр методів висміювання, придушення і зведення стіни невдоволення. У багатьох обставинах людям, до яких не доходить голос Євангелія, залишається як захист тільки власне сумління.

Буденне спустошення

Об’єктом морального шантажу стають насамперед батьки дітей, які проходять «лікування». Що краще — мертвий син чи жива донька? — це одне з гасел прихильників зміни статі. Правда протилежна: рівень самогубств серед молодих людей, які проходять лікування від нібито статевої дисфорії, вдвічі вищий за середній показник. Новий доктор Франкенштейн лізе своїми лапами і копається в підлітковому тілі, щоб витягти «автентичне Я» зі сексу, скутого купою сімейних, патріархальних і релігійних приписів. А закон повинен підтримувати дослідження та усувати перешкоди. У Канаді людина, яка називає себе «небінарною», звернулася до держави з проханням профінансувати операцію, щоб вирішити питання приналежності до обох статей, у той час як тіло мало чоловічі органи. Процедура передбачала створення піхви зі збереженням функціонуючого прутня. Читач певне здивований не менш ніж я, коли пишу ці слова, але завтра наведений приклад з Канади може стати «законом» у всьому західному світі, до того ж оплачуваним з наших із вами податків. Цей пацієнт стверджував, що він не ідентифікує себе лише з однією статтю, а тому вважає дискримінацією робити пластику лише піхви, яка зазвичай передбачає видалення чоловічого органу, оскільки це було би хірургічним вирішенням лише частини суб’єктивної «правди» про себе. Нехай читач вибачить мені грубість моєї мови, але як я можу інакше це описати?

Гормональні та хірургічні втручання, зроджені від найдивніших бажань, стають буденністю. Всесвітня професійна асоціація охорони здоров’я трансгендерів (WPATH), організація, що займається трансгендерною медициною, була вражена розкриттям сотень внутрішніх комунікацій, що показують, як лікарі обґрунтовують свої процедури — які також застосовуються до хлопчиків і дівчаток, що не досягли статевої зрілості — на основі есеїв, розроблених ЛГБТ-теоретиками. Це означає, що вони не дотримуються стандартів медичних досліджень і не проводять прозорої оцінки отриманих результатів. Хірургічні пропозиції вражають. Орхіектомія – це видалення яєчок; скрототомія – видалення мошонки; пенектомія – видалення статевого члена, що проводиться небінарним людям, які більше не бажають мати статевий орган і не мають наміру продовжувати генітальну фемінізацію. Кастрація – процедура для тих, хто бажає стати євнухом. Існує багато інших варіантів. Хірурги готові виконати будь-яку забаганку.

Протоколи дозволяють небінарним людям бути тими, хто «навчає» лікарів, які надають послуги. Процедури вигадуються на вимогу, виходячи з мінливого самосприйняття ідентичностей, що постійно змінюються. Ринок є мірилом усього. Пропозиція відповідає на запити статевої порожнечі, спричиненої відсутністю визначеного бачення людської істоти, відірваної від істини про себе, відірваної від Бога-Творця. Тому вона задовольняє бажання всіляких ще невідомих людських гібридів: напівхлопчика, напівдівчинки, індивіда, розтягнутого на довгій шкалі, позбавленого стандартів і параметрів пангендеризму.

Модним трендом сьогодні є операція «смузі Барбі», яка передбачає ампутацію статевих органів для досягнення вигляду ляльки з пласким передом, зі збереженням лише отворів для сечовипускального каналу та ануса. Існують персоналізовані втручання залежно від примхи клієнта. Жодне «бажання», що прикривається захисною парасолькою статевої різноманітності, не вважається проблемою. Один хірург пояснив, що мета полягає в тому, щоб допомогти пацієнтам досягти своїх «тілесних цілей», щоб вони могли самореалізуватися «такими, якими вони є внутрішньо». Лікарі-шамани є «помічниками на шляху до повернення справжнього “я”, яке ховається в невідповідних тілах».

Техаський центр провів сотні «нестандартних» операцій на статевих органах і пишається своєю здатністю задовольнити будь-яке прохання своїх «клієнтів». Медичні асоціації критикують ці втручання, але групи ЛГБТК стверджують, що вони приносять користь психічному здоров’ю пацієнтів. Ці випадки відображають зростання попиту на персоналізовану хірургію, орієнтовану на те, що дослідник сприймає як «автентичне Я».

Демонічні гібриди

Ринок не має границь. На сайті техаської клініки написано: «Рішення підтвердити свою гендерну ідентичність за допомогою хірургічного втручання — це важливе рішення, яке змінює життя. Ми раді допомогти вам створити тіло, до якого ви завжди відчували себе приналежним. На додаток до турботи про ваші хірургічні потреби, ми також раді подбати про ваші косметичні побажання, такі як ботокс, філери та інші косметичні аксесуари». Фармацевтична промисловість заохочує до пошуку «справжнього себе», вважаючи, що для збереження психічного здоров’я потрібно модифікувати неправильне тіло. «Це ваш час. Ви заслуговуєте на те, щоб знову почутися собою. Отримайте безкоштовну консультацію, персоналізований план лікування та постійний догляд, адаптований до ваших потреб». Маркетинг в основному спрямований на людей, які вважають себе транссексуалами. Потворні методи лікування здатні задовольнити будь-які побажання клієнта.

Однак ніхто не зміниться після глумління над власним тілом. Експлуатація сексуальних розладів молодого покоління стала політичним способом управління символічним хаосом і нав’язування соціального контролю під прапором твердження, що сексуальну ідентичність можна сфабрикувати і що суспільство зобов’язане її прийняти. Утопія, що пропагує різноманітність ідентичностей, є рушійною силою ідеології та маркетингу. Ціле наше покоління сьогодні переконують, що орда недобросовісних маркетологів може запропонувати людині гідність, душевний спокій і самореалізацію за допомогою скальпеля.

Не знаю, про що доречніше говорити — про узаконене насильство чи про руйнівну ідеологію. Безумовно, тут сходяться важливі економічні інтереси і воля божевільного Прометея, який хоче переробити людство за образом і подобою власних кошмарів. Варто лише подумати про те, який хаос може бути спричинений в межах одного покоління, особливо коли йдеться про неповнолітніх. З цього приводу варто згадати нещодавнє дослідження, що включало глибоке спостереження за людьми, які змінили стать. Дослідження тривало понад 30 років і проводилося у Швеції, де культура, мабуть, найбільш прихильна до трансгендерних людей. Вони задокументували психічні розлади у цих людей протягом усього життя. Мало того: через 10-15 років після хірургічної зміни статі рівень самогубств серед цих людей збільшився у 20 разів порівняно з їхніми однолітками.

Людина за своєю природою є дослідником, а досягнення науки і техніки надали в її розпорядження надзвичайні інструменти. На жаль, вона також піддається тиску недосконалої природи, в якій розум і потяги, дух і плоть злиті воєдино. Одіссей хотів додати крила до шаленого переходу, помістивши себе і своїх супутників у відкрите море. Утім, йому вдалося встояти перед спокусами чарівниці Кірки, яка пропонувала морякам швидку терапію перевтілення, прив’язавши себе до щогли вітрильника. Він був людиною, а не демоном. Чи можна те саме сказати про постмодерністського гомункула, відірваного від самого себе?

Що це за цивілізація, яка використовує і пропагує шизофренію найслабших, наймолодших, найбільш безпорадних? Невже доведеться чекати на нового султана, який підкорить Візантію і закриє психіатричну лікарню під назвою «Захід»

Тоді уми вельмож були заклопотані питаннями про стать ангелів. Сьогодні наймолодше покоління стає жертвою тих, хто пропонує їхнім розгубленим душам і умам стать демонів.

Демон завжди намагався дегенерувати і подавати Боже творіння у спотвореному вигляді. Він добре знає, що Бог створив кожного з нас на Свій образ і подобу. Саме тому Він створив нас чоловіком і жінкою. Ще ентузіасти сексуальної революції не приховували своїх прагнень: «образ і подобу» Божу треба раз і назавжди видалити з людини, стверджували вони. «Зі знищенням статевої ідентичності в людині, — писав Вільгельм Райх, — повинна зникнути і сама ідея Бога». Це бунт одночасно моральний, політичний і сексуальний. Тотальний бунт. «Наступ на християнську цивілізацію має бути здійснений у вражаючому стилі, — стверджував Андре Бретон, — щоб остаточно покінчити з такими поняттями, як гріх, первородне падіння або відкупительна любов».

Демон мобілізував людські ресурси науки та ідеології для останньої битви за відрив людини від Бога у сфері її сексуальності, пропонуючи замість образу Божого свій спустошений гендер, свій демонічний знущальний гібридний аналог, парадигму майбутнього людства, що прямує вже не до неба, а до прірви. Сьогоднішні еліти, які заклопотані спекуляціями про стать демонів і поєднанням її з юнацькою невпевненістю в собі, навіть не помітять краху своєї власної цивілізації, як це було в часи Візантії.

Про автора: Роберт Скшипчак (нар. 25 серпня 1964), римо-католицький священник , академічний капелан у Варшаві. Магістр психології та доктор теології. Викладає догматичне богослов’я на Папському теологічному факультеті та у Вищій семінарії у Варшаві.

Джерело: velychlviv.com

Джерело