Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту

Україна переступила поріг Євросоюзу, отримавши статус кандидата на членство в ЄС. Попереду у нас ще багато роботи, щоб інтегрувати в українське законодавство величезний обсяг правил і норм ЄС. Україна спроможна виконати всі ці завдання.

Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту

Проте, що нас чекає, коли Україна вступить у ЄС? Які переваги отримають українці та як зміниться життя в цілому – читайте у інфографіці.

Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту Європейські переваги. Що чекає на Україну після вступу до Євросоюзу? Читайте у інфографіці Страткому та Мінкульту

Джерело