🏃‍♂️ Працівниця ПАЕС Альона Кислиця – бронзова призерка Чемпіонату Європи 2024 з легкої атлетики серед ветеранів

🏃‍♂️ Працівниця ПАЕС Альона Кислиця – бронзова призерка Чемпіонату Європи 2024 з легкої атлетики серед ветеранів: «Марафон я порівнюю із життєвим шляхом, під час долання якого ти відчуєш і красу, і біль, і відчай, і підтримку. Головне – не зійти з цього шляху».

Для Альони Кислиці, інженера відділу охорони здоров’я Південноукраїнської АЕС і героїні нашої публікації, спорт, а точніше біг, – це справжнє джерело натхнення та пошуку нових життєвих сенсів. Кожне наступне змагання надає поштовх і сили долати труднощі і вчитися новому.

Чим мотивує себе наша героїня, долаючи 42-кілометрову марафонську дистанцію, та як поєднувати своє захоплення з роботою на АЕС? Про те, які враження і досвід дарують змагання, – далі за посиланням.

Продовження чергової історії «Люди атома» читайте за посиланням ▶️: bit.ly/Alyona_Kislytsia_SUNPP

#люди_атома #ПАЕС

ХХEA

🏃‍♂️ Працівниця ПАЕС Альона Кислиця – бронзова призерка Чемпіонату Європи 2024 з легкої атлетики серед ветеранів
«МАРАФОН Я ПОРІВНЮЮ ІЗ ЖИТТЄВИМ ШЛЯХОМ, ПІД ЧАС ДОЛАННЯ ЯКОГО ТИ ВІДЧУВАЄШ УСЮ ПАЛІТРУ ПОЧУТТІВ. ГОЛОВНЕ – НЕ ЗІЙТИ З ЦЬОГО ШЛЯХУ!»… – Telegraph
Для Альони Кислиці, і нашої співрозмовниці, спорт, а точніше біг, – це справжнє джерело натхнення та пошуку нових життєвих сенсів. Кожне наступне змагання надає поштовх і сили долати труднощі і вчитися новому.  Одного разу Альону запросили взяти участь у…

Джерело