США: молитва Вервиці за тих, хто відійшов від віри

США: молитва Вервиці за тих, хто відійшов від віри

Американський єпископ Роберт Баррон та команда, що створила католицький додаток «Hallow» закликають до участі в молитовній ініціативі, яка має на меті молитву за тих, хто відійшов від віри.

Акція під назвою «Виклик 50 тисяч Вервиць» залучила людей з цілого світу. Це можна побачити на карті події. Від початку травня до сьогодні учасники помолились 33 689 Вервиць.

«Минулого року в травні ми поставили собі за мету помолитися 10 000 Вервиць протягом місяця, і ми думали, що це дуже амбітна мета, але ми досягли її за 48 годин», – пояснює єпископ Баррон. Зрештою, минулого року кількість молитов сягнула 64 000.

У цьому році учасники моляться за тих, хто відійшов від віри, «щоб вони повернулися до Католицької Церкви з оновленим розумінням Божої любові і милосердя». Щоб взяти участь в акції, достатньо повідомити на сторінці (https://www.wordonfire.org/pray-rosary/) про факт молитви на вервиці.

На карті ініціативи можна побачити, що з України до молитви зголосились з Дунаївців, Івано-Франківська та Львова.

 

«Ми починаємо з 50 000 Вервиць, але сподіваємося досягти 100 000», – зазначає єпископ Баррон. Він додає, що це дійсно надихає, коли бачиш як карта на сторінці ініціативи поступово заповнюється червоними крапками, бо кожна з них означає щонайменше одну Вервицю в намірі повернення «заблукалої вівці» до пастиря.

Джерело