🏟 Сьогодні у Житомирі на стадіоні Полісся стартував IV обласний етап учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

🏟 Сьогодні у Житомирі на стадіоні Полісся стартував IV обласний етап учнівських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

🔰 Цей, проєкт, який був започаткований лише в цьому році за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, у лічені місяці став чи не наймасштабнішим шкільним спортивним рухом за останні роки.

Спочатку через ковід, а зараз через повномасштабне вторгнення росії, наші діти практично позбавлені нормального дитинства. Змагання шкільних ліг дає їм можливість більше взаємодіяти один з одним, стати справжньою командою однодумців, повертає в їх життя здорове суперництво, жагу до перемоги.

🏆 Цей турнір – віддушина, яка дозволяє нівелювати вплив постійного стресу, психологічні травми цієї війни, зміцнювати ментальне здоров’я тисяч людей. Адже крім спортсменів у змагання залучені їх друзі та рідні.

🎖 Активну участь у промоції змагань шкільних ліг взяли наші амбасадори – відомі спортсменки Житомирщини Юлія Єлістратова та Юлія Олішевська. Вони неодноразово своїми перемогами прославляли нашу область на всю Україну та за її межами і є прикладом для наслідування для молодих спортсменів.

Під час офіційного відкриття подякував кожному хто долучився до організації змагань за активність, за те що вони працюють задля наших дітей як єдиний заряджений на успіх механізм.

🏅 Вручив перші відзнаки, тим, хто проявив себе у підтримці команд.

За найбільшу кількість лайків під роликами про змагання третього етапу «Пліч-о-пліч Всеукраїнської шкільної ліги» у номінації «Зірки Instagram» нагороду отримала Грушківська гімназія.

Ще однією вражаючою командою є учасники номінації «Зірки TikTok» з Бердичева, які також заслужили на визнання.
Нагородження також не обійшло стороною творчість та енергію команди «Ластівки» з Житомирської області, які стали переможцями в номінації «За найкращий клич».

🔱 Передостанній етап змагань стане непростим випробуванням. Кожен з понад 300 учнів, які дійшли до нього, є беззаперечними переможцями й ми віримо, що наші команди зможуть вдало поборотися за перемогу і на державному рівні змагань.

❇️ Побажав кожному з учасників перемоги. Нехай вона буде незабутньою. А якщо хтось не переможе, то це буде лише хорошим досвідом та стимулом перемагати в наступному сезоні.

І безумовно всі разом ми дякуємо нашим захисникам, які унеможливлюють просування ворога та дають змогу дітям побути дітьми та отримати яскраві емоції від змагань.

🇺🇦 Певен, що скоро нас чекає наша спільна Перемога і ми зможемо проводити більше таких заходів під мирним українським небом разом з нашими захисниками-ветеранами!

Джерело