Держприкордонслужба продовжує розвивати співпрацю у судово-експертній сфері

Зокрема днями між Головним експертно-криміналістичним центром Держприкордонслужби та Державним науково-дослідним експертно-криміналістичним центром МВС України укладено договір про співробітництво.

Документ передбачає комунікацію та взаємодію сторін з метою розвитку прямих зв’язків, обміну досвідом у сфері сучасної науки криміналістики, а також питань судово-експертного і техніко-криміналістичного забезпечення діяльності Держприкордонслужби та інших правоохоронних органів.

Зазначена співпраця сприятиме розширенню можливостей Держприкордонслужби в експертній та науковій сферах, розвитку відносин з провідними спеціалізованими експертними установами із врахуванням державних інтересів під час експертного забезпечення правосуддя в Україні.

Відповідний договір підписали начальник Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби полковник Олена Бачук та директор Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Сергій Кримчук.

Державна прикордонна служба України – прозора організація, яка відкрита для взаємодії та діалогу з громадськістю, експертною спільнотою, а також із усіма зацікавленими сторонами.

Джерело