Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 1 червня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 1 червня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працює 11 бригад – це 52 робітники та 13 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Комишани, Киселівку, Білозерку та Херсон.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 4 робітники Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 1 адресою у житлових будинках, де OSB-листами закрили 5 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 295 973,2 гектарів територій, з них 264 886 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 179 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини евакуювали автомобільним транспортом 11 жителів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 650 продуктових наборів, 1500 буханок хліба, 250 порцій гарячих обідів, 1038 літрів води, 48 наборів солодощів.

Працюємо далі!

Джерело