🥇 Команда ветеранів з Житомирщини вдало дебютувала на Чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон», що проходить зараз у Чехії

🥇 Команда ветеранів з Житомирщини вдало дебютувала на Чемпіонаті Європи  з веслування на човнах «Дракон», що проходить зараз у Чехії
🥇 Команда ветеранів з Житомирщини вдало дебютувала на Чемпіонаті Європи  з веслування на човнах «Дракон», що проходить зараз у Чехії

🥇 Команда ветеранів з Житомирщини вдало дебютувала на Чемпіонаті Європи з веслування на човнах «Дракон», що проходить зараз у Чехії. У перегонах на 1000 метрів в номінації "парадрагон" наші герої в перший же день змагань здобули золото.

🏅Так само успішно як ветерани виступили й наші юніори, які принесли до нашої скарбнички ще одне золото на дистанції 1000 метрів.

🚣 Змагання триватимуть до 8 липня тож можемо сподіватись на нові перемоги наших спортсменів. У чемпіонаті беруть участь 56 веслувальників з Житомирської області та 10 ветеранів.

⚜️ Слід відзначити, що участь у змаганнях з веслування на човнах «Дракон» для ветеранів є не лише спортивним досягненням, але й важливим елементом їх реабілітації, соціальної інтеграції та самореалізації.

🔰 Крім того, ветерани своїм прикладом демонструють, що навіть після важких поранень та життєвих випробувань можна жити активним та повноцінним життям. Це надихає інших людей, як ветеранів, так і цивільних, займатися спортом та підтримувати своє здоров'я.

☑️ Продовжуємо вболівати за наших спортсменів!

🇺🇦 Слава нашим героям!

Джерело