🕘9:00 Хвилина мовчання 🕯Солдат Олексій Булка, позивний Буш, загинув 10 березня 2023 року під час оборони міста Бахмут на Донеччині

🕘9:00 Хвилина мовчання

🕯Солдат Олексій Булка, позивний Буш, загинув 10 березня 2023 року під час оборони міста Бахмут на Донеччині

🕘9:00 Хвилина мовчання

🕯Солдат Олексій Булка, позивний Буш, загинув 10 березня 2023 року під час оборони міста Бахмут на Донеччині. Життя воїна обірвав ворожий артилерійський обстріл. Захиснику було 35 років.

Олексій народився і жив у селі Тарасів Чернігівської області. Навчався у Білейківській загальноосвітній школі та в Остерському будівельному коледжі. Потім закінчив Сумський національний аграрний університет за спеціальністю «Промислове і цивільне будівництво». Працював майстром широкого профілю, займався виготовленням виробів із дерева. Тримав маленьку пасіку. Дуже любив котів. Завжди був душею компанії і міг організувати будь-яке свято.

Під час повномасштабного вторгнення став на захист України у лавах ЗСУ. Служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді.

«Льоша був мені не просто дядьком, він був мені братом. Ми все життя йшли з ним нога в ногу. Підтримували й оберігали один одного. У нас різниця у віці три роки. Ми скрізь були разом і ніхто не міг повірити, що Льоша мій дядько, нас всі сприймали, як братів. Льоша не був воїном, він був великим майстром, він міг би багато чого збудувати і принести користь людям, але обрав інший шлях», – розповів племінник загиблого Василь.

Поховали Буша у рідному селі.

Вдома на захисника чекали наречена, батько, дві сестри, брат і племінники.

@memorial_ukraine

Джерело