#ТиЯк «ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» – тема першого уроку у цьому навчальному році буде присвячена підтримці ментального здоров»я учнів.

#ТиЯк

«ТИ ЯК? Повертаємось до школи!»  - тема першого уроку у цьому навчальному році буде присвячена підтримці ментального здоров»я учнів.

#ТиЯк

«ТИ ЯК? Повертаємось до школи!» – тема першого уроку у цьому навчальному році буде присвячена підтримці ментального здоров»я учнів.

Урок для учнів 1-11 класів проведуть психологи. Фахівці розкажуть дітям, як працюють наші емоції, покажуть прості вправи для заспокоєння у стресових ситуаціях, підкажуть, як подолати страхи й тривожність, пов’язані з початком навчального року.

1 вересня о 9:00 урок також транслюватимуть на відеосервісі «MEGOGO Освіта». Кожен охочий зможе приєднатися до розмови про роль ментального здоров’я, вміння піклуватися про себе та близьких.

Відео із психологами, які можуть використати вчителі у підготовці до першого уроку, розроблені в межах Всеукраїнської програми з ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською у співпраці з МОН і ЮНІСЕФ.
Сценарії та матеріали окремих уроків є за посиланням:

Онлайн урок 1-6 клас: https://megogo.net/ua/view/22559076-onlayn-urok-1-6-klas.html
Онлайн урок 7-11 клас: https://megogo.net/ua/view/22559086-onlayn-urok-7-11-klas.html

Джерело